Aiga> Faʻatau> Afifiina lipine> Faapitoa faamatalaga> Lapataiga PVC Tape Adesheve Cashunds
Lapataiga PVC Tape Adesheve Cashunds
Lapataiga PVC Tape Adesheve Cashunds
Lapataiga PVC Tape Adesheve Cashunds
Lapataiga PVC Tape Adesheve Cashunds
Lapataiga PVC Tape Adesheve Cashunds

Lapataiga PVC Tape Adesheve Cashunds

$1.35≥100Square Meter

Totogi totogi:L/C,T/T,D/P,Paypal
Incoterm:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Min. Poloaiga:100 Square Meter
Felauaiga:Ocean,Land,Air
Oloa Uiga

Place Of OriginChina

Thickness0.15mm

UsageSafety Warning

MaterialPVC

MOQ100 ROLLS

Lead Time12-15 working days

Widthspecification custom

Length33m, Large quantity can be customized

ApplicationDivided Area/ Fixing Marks/ Safety Warning

Size48MM*33M(Default), Width Can be customized from 5mm to 500mm

ColorYellow, Black,yellow and black,red,white,red and white,green,blue,black and white, white and green

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Square Meter
Faamatalaga o oloa

Lapataiga PVC Tape



Ma le PVC ata o le faʻapolopolo mea, faʻaputuputu ma paʻu o le pamu-maaleale O le lisi o liliuga e i ai le atigi susu, sussuprofā, o le tau tetee atu, otaota tetee ane, o faʻatalitali le paipa, pei o le paipa. O le mea faapipiiina o le lipine e mafai ona faʻaoga i le eleele, poula, fauga, felauaiga ma isi vaega o lapataiga faʻailoga. E mafai ona faʻaaoga le faʻatulagaina o le Ati-faʻatulafonoina o folasaga, lapataiga lapatai mo le teuina o le faʻamaufaʻailoga, afifi, o le maʻa e pei o lapataiga.

E 16 tausaga o iai le matou 16 tausaga i le fausiaina o le tele o ituaiga o afifiina o mea e pei o meaalofa afifi, tapuni lipine, kamupani pasi (prgrast)


warming tape2

Sipi o Talosaga:


I le pogisa ma le po o le malamalama e mafai ona atagia mai ai le fusipaʻu fusi, faatasi ai ma le lapataʻiga ma faʻamanatuga ma faʻamanatuga faʻaaogaina i luga o mea meafaigaluega. O lenei aoga e sili atu ona masani ona faʻaaogaina i fale gaosi. Nofoaga matautia.
O le faʻaaogaina o le faapipiiina o le faapipiiina e mafai ona vaevaeina i le lanu samasama ma le uliuli ma le lanu mumu ma paʻepaʻe ma le paʻepaʻe ma lanu uliuli ma paʻepaʻe.
Mataupu Faavae Mataupu Faavae


O le atagia mai o se vaega o le faʻailoaina o le lipine e faia e ala i le faʻaaogaina o le mataupu faʻavae o le sili ona faʻafouina o faʻailoga o le tioata o le tioata o loʻo tatagiina. E mafai ona faʻaalia le mamao ese o le auala i le nofoaga e susulu ai, tusa lava pe o le a le aso poʻo le po e toe foʻi mai ai ni vailaʻau. Ae a- se lava i le po, e mafai ona vaaia pe a uma ona oo i le aso. Faatasi ai ma lenei mea e masani ona vaʻaia, o le avetaavale i le po e faigofie ona iloa ai le vaʻai mafaufau, pe o le tagata faʻaaoga e i se mamao pe o loʻo iai pe o loʻo iai. O le i ai o mea e faʻataʻitaʻia ai mea e sologa lelei ai le faʻafitauli o le "vaʻai" ma le "vaʻaia", o le faʻafitauli o le aveina i le taimi atoa.


Reflective Tape 4


Aiga> Faʻatau> Afifiina lipine> Faapitoa faamatalaga> Lapataiga PVC Tape Adesheve Cashunds
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu